czwartek, 17 października 2013

Caprese trochę inaczej

No bo w sumie to chodzi o zachowanie kolorów, a już forma bardziej luźna. Tym bardziej, że do buzi, żeby poczuć dobry smak, ładujemy wszystkie składniki na raz :) Mógłbym podać na widelcu, ale patyczki są tańsze :)

Składniki:

pomidory koktailowe
tofu
rukola

 
Nadziewamy te 3 składniki na patyczek. W sumie to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby była to wielokrotność tej trójki. Rukolę radzę nabić pomiędzy, żeby nie spadła :)

2 komentarze:

  1. Na tym wielkim talerzu wygląda trochę skromnie, może fajnie byłoby wbić większą ilość w jakiś warzywo? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wiem wiem :) już to praktykowałem i pewnie docelowo tak by to było umieszczone, ale tu taka pseudoinstalacja :D

      Usuń